ПОРТАЛ
14 серпня 2015, 11:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«День поля» провели у Черкаському районі

«День поля» зібрав черкаських аграріїв та банкірів на кукурудзяних полях поблизу Білозір’я. Захід організований компанією Maisadour Semences у партнерстві з «Новофарм» та за участю представників Черкаської філії Приватбанку.

«День поля» провели у Черкаському районі

Для учасників були представлені новинки високоякісних гібридних сортів кукурузди, добрив та техніки, що стане у пригоді сільгосппідприємствам. Додатково аграрії мали можливість отримати банківську консультацію від представників Приватбанку. Особливо цінною для них була інформація щодо кредитних програм фінансування агробізнесу під 4 % річних.

«Ця програма надає аграріям можливість проводити безготівкові розрахунки з партнерами частково, або ж і зовсім за рахунок наданого банком ліміту фінансування вчасно за обраної аграрієм дати, - розповідає керівник бізнесу корпоративних клієнтів Віталій Байда. - Партнери аграріїв отримують від Приватбанку гарантію сплати, а самі аграрії можуть проводити розрахунки з ними за лімітом фінансування під 4% на строк до 365 днів».

Довідка:

MAISADOUR Semences є одним з лідерів з виробництва високоякісного насіння кукурудзи, соняшнику та ріпаку в Європі. Незважаючи на те, що в Україні компанія активно працює з 2009 року, вона має за плечима багаторічну історію та європейський досвід. Головні сфери діяльності компанії – селекція, виробництво насіння та продажі. Варто зазначити, що компанія MAISADOUR Semences є першим європейським виробником насіння, що отримав схвалення ЄС ISO 9001.