ПОРТАЛ
4 грудня 2015, 09:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Які зміни у сфері метрології очікують виробників розкажуть у ДП «Черкасистандартметрологія»

З 1 січня 2016 р. в Україні набуває чинності нова редакція Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». Чергове навчання для виробників проведуть на базі ДП «Черкасистандартметрологія» 24 грудня, аби роз’яснити основні зміни та нововведення у цій сфері.

Які зміни у сфері метрології очікують виробників розкажуть у ДП «Черкасистандартметрологія»

Тема науково-практичного семінару - «Робота метрологічних служб підприємства в умовах дії нової редакції Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність». Вимоги нормативно-правових актів, які реалізують положення Закону».

Лектором семінару буде кандидат фізико-математичних наук, завідувач кафедри Інституту підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання споживчої політики Одеської державної академії технічного регулювання та якості (м. Київ) Анатолій Коцюба.

До участі у заході запрошують представників метрологічних служб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах, представників вимірювальних і випробувальних лабораторій, а також фахівців у сфері якості.

Початок семінару о 10.000.

Для підтвердження участі в семінарі необхідно до 18.12.2015 р. надіслати оформлену Заявку на участь у семінарі на e-mail: [email protected] або факсом на номер (0472) 37-31-49.

Ознайомитися докладніше з Програмою семінару.