ПОРТАЛ
10 лютого 2016, 10:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для черкаських виробників проведуть семінар з питань технічного регулювання та вимог ЄС

Державне підприємство «Черкасистандартметрологія» проводить семінар на тему: «Важливі аспекти технічного регулювання в сучасних умовах при впровадженні правил Європейського Союзу».

Для черкаських виробників проведуть семінар з питань технічного регулювання та вимог ЄС

Захід відбудеться 24 лютого.

До участі запрошують керівників підприємств, заступників директорів, керівників відділів, юристів, менеджерів, фізосіб-підприємців, представників керівництва – відповідальних за розробку та функціонування систем управління, провідних фахівців регіону та зацікавлених осіб.

За словами керівника ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, знання, отримані на семінарі, дозволять орієнтуватися у вимогах законодавства ЄС, процесі гармонізації вітчизняного законодавства з європейським та особливістю переходу від системи обов’язкової сертифікації до системи оцінки відповідності.

У практичний блок включено розгляд питань щодо можливості розширення бізнесу, подолання технологічної відсталості та використання змін законодавства для підвищення якості продукції та послуг.

Запрошений лектор – Віра Домницька – декан ВСП "Інститут підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики "Одеської державної академії технічного регулювання" (м. Київ), вже неодноразово на високому рівні проводила семінари для черкаських виробників.

Також виробників ознайомлять з потенційними можливостями ДП «Черкасистандартметрологія» у наданні допомоги підприємствам регіону з питань оцінки відповідності в умовах набрання чинності Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Місце проведення семінару: ДП «Черкасистандартметрологія», м. Черкаси. вул. Гоголя, 278, 8-ий поверх, актова зала.

Докладніше ознайомитися з програмою заходу можна тут. Для участі у семінарі необхідно заповнити заявку та надіслати на e-mail: [email protected] з позначкою «На семінар».

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном (0472) 37-15-44.