ПОРТАЛ
15 лютого 2016, 10:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Навчання для кадровиків провели в Черкаській ТПП

Про зміни в Трудовому законодавстві розповіли працівникам кадрових служб у Черкаській торгово-промислові палаті під час інформаційно-консультативного практикуму.

Навчання для кадровиків провели в Черкаській ТПП

Учасники мали змогу не лише почути роз’яснення актуальних новацій, але й отримати відповіді на свої запитання. «Ми завжди організовуємо зустрічі таким чином, щоб кадровики отримали необхідну для них інформацію. Цей захід відвідали і бухгалтери, оскільки відбулися певні зміни в нарахуванні відпрацьованих годин і відпускних», – розповіла порталу «Діловий регіон» керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської торгово-промислової палати Любов Марченко. За її словами, такі зустрічі і надалі будуть проводити в ТПП на регулярній основі.

«Ми як компанія, що розвивається, маємо бути в курсі законодавчих змін. Новації з’являються ледь не щодня. А на таких зустрічах можна не лише отримати відповіді на конкретні запитання, але й знайти нові ділові контакти», – відзначив Ара Ахтоян, засновник компанії «Оскар-груп».

Традиційно навчання для працівників кадрових служб проводить досвідчений фахівець, практик, в.о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці в Черкаській області Ольга Хоменко. «Ці зустрічі дуже потрібні для підвищення кваліфікації кадрових служб. Бо цій професії, на відміну від юристів чи бухгалтерів, спеціально не навчають», – зауважила Ольга Хоменко.

«Бізнес-навчання – один із важливих напрямків нашої діяльності. І зараз у період законодавчих реформ ці наші послуги особливо затребувані. Таким чином ми працюємо на випередження у сфері захисту інтересів бізнесу від штрафних санкцій та перевірок», – зазначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.