ПОРТАЛ
16 лютого 2016, 14:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Курси із державних закупівель проведуть у ТПП

Як змінилося законодавче регулювання держаних закупівель та які реформи очікують галузь розкажуть на курсах підвищення кваліфікації та навчання членів комітетів з конкурсних торгів у Черкаській ТПП. Навчання триватимуть з 1 до 4 березня 2016 року. До участі запрошують державних службовців, представників підприємств та організацій Черкаської області.

Курси із державних закупівель проведуть у ТПП

Програма навчання та підвищення кваліфікації розроблена з урахуванням вимог затверджених Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, та Закону України “Про здійснення державних закупівель». Програмою передбачені останні зміни до законодавства з питань державних закупівель, а також враховано процес реформування державних закупівель, та зміни які чекають на замовників у 2016 році.

Лекційні та практичні заняття з урахуванням останніх змін законодавства проводить київський фахівець із великим досвідом у сфері державних закупівель Юлія Олексіївна Кіт-Сніжко.

Керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської ТПП Любов Марченко звертає увагу на те, що Законом України «Про здійснення державних закупівель» передбачена можливість проходження навчання головою, секретарем та іншими членами комітету з конкурсних торгів.

Учасники за підсумками навчання/підвищення кваліфікації отримують сертифікат.

Заявку для участі необхідно вислати до 24 лютого 2016 року. форма заявки та більше інформації – на Facebook- сторінці заходу.

На всі запитання відповість Керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської торгово-промислової палати Любов Дмитрівна Марченко:

тел. (0472) 32-81-28, факс (0472) 36-08-59

моб. 067 470 88 12, e-mail: [email protected]


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук