ПОРТАЛ
14 березня 2016, 10:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Клуб «Кадровик» при Черкаській ТПП проводить перше засідання

Перше засідання клубу «Кадровик» відбудеться 16 березня в Черкаській ТПП. Заплановано обговорення новацій у трудовому законодавстві.

Клуб «Кадровик» при Черкаській ТПП проводить перше засідання

Учасники зможуть отримати фахові роз’яснення та докладні відповіді на свої запитання. Консультації надаватиме в. о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області Ольга Хоменко.

«Ці зустрічі мають максимально практичний характер. Це не семінар, не лекція. Учасники обговорюватимуть саме ті питання, які виникають у них на практиці», – відзначила керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської ТПП Любов Марченко.

«Черкаська ТПП розширює кількість заходів, які проводяться у форматі «запитання-відповідь». У нас уже є успішний досвід проведення юридичних консультацій, заходів, присвячених зовнішньоекономічній діяльності тощо. Ми хочемо бути корисними для членів палати і для бізнесу загалом», – розповів президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Для того, щоб спілкування було максимально продуктивним, кількість учасників обмежено. Реєстрація за телефоном (0472) 32-81-28 та на e-mail [email protected]. Більше інформації на сторінці заходу у Фейсбук.