ПОРТАЛ
4 серпня 2011, 15:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська митниця запрацює з новими силами

Черкаська митниця запрацює з новими силами

1 серпня цього року в Черкаську митницю прийнято на роботу 38 молодих спеціалістів – випускників Академії митної служби України. За 20 років існування Черкаської митниці такий масовий прихід молоді відбувається вперше. Хоча випускниками профільного ВНЗ ряди черкаських митників поповнювалися з 2001 року регулярно.

Свій перший робочий день молоді митники розпочали з урочистого прийняття присяги державних службовців. «Повністю усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити народові України, суворо дотримувати Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконувати свої обов'язки». Саме ці слова повинні стати життєвими принципами майбутньої професійної діяльності колишніх курсантів.

З щирими побажаннями професійних успіхів у справі служіння державі і народу та привітаннями на гостинній черкаській землі зустрічав молодь з усієї України начальник Черкаської митниці Валентин Ковальський.

Молодими кадрами поповняться всі без винятку відділи Черкаської митниці, проте переважна більшість молодих спеціалістів буде працювати у підрозділах митного оформлення. В Черкаській митниці впевнені – молода кипуча енергія та заповзяття, підтримані досвідом, стануть запорукою динамічного розвитку митної справи на Черкащині, адже в перспективі – відкриття Черкаського аеропорту.

За матеріалами:  www.customs.gov.ua