Найголовніше за 05.04.2015
◄
|
►
|
6 червня 2014, 14:03
Перекладач
Уманчани презентують «копчене» пиво
Уманський завод представляє новий оригінальний сорт пива – «Уманське Копчене». Його споживачі зможуть про дегустувати вже у червні, - повідомили порталу «Діловий регіон» у прес-службі підприємства. Але перш, ніж пиво потрапить на прилавки українських магазинів, завод «Уманьпиво» проводить голосування, яке допоможе визначити кращу етикетку для нового сорту пива «Уманське Копчене». *Голосування проходить у період з 4 по 14 червня. Як розповідають фахівці, секрет незвичайного смаку – в особливому способі обробки солоду. Солод для виробництва пива «Уманське Копчене» коптять на відкритому вогні так само, як це робилося сотні років тому. Для розпалювання використовуються букові дрова, витримані не менше 3 років. Пиво «Уманське Копчене» виробляється за німецькою технологією і тільки з натуральних інгредієнтів.
Контекст:
-
Новини
-
31.12.2013ТОП-10 бізнес-лідерів Черкащини у 2013 році
-
11.04.2013Нове пиво запропонує уманський завод улітку
-
10.04.2013Пиво за німецькими стандартами виробляють в Умані
Новини наших партнерів