ПОРТАЛ
3 червня 2014, 10:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині перевіряють міських перевізників

На Черкащині триває операція «Автобус-2014». Працівники Державтоінспекції, за участю територіального управління Укртрансінспекції, проводять комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті. Триватимуть заходи до 20 червня. Протягом цього часу робота водіїв автобусів буде під посиленим контролем правоохоронців.

Метою операції є, перш за все, попередження аварійності на пасажирському транспорті та підвищення безпеки перевезень, інформують у ДАІ Черкаської областi.

так, інспекторами ДАІ, лише за день (29 травня) по місту Черкаси було зафіксовано 84 порушення ПДР у сфері пасажироперевезень.

Зокрема, виявлено 20 технічно несправних транспортних засобів, 12 водіїв перевищили швидкість, 17 перевозили пасажирів понад встановлену кількість,17 відхилилися від маршруту і 5 проводили висадку пасажирів в невстановленому місці.

Особлива увага, також, надається питанням діяльності фахівців з безпеки дорожнього руху на автопідприємствах, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю, технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Крім того, проводяться перевірки суб`єктів господарювання, які надають транспортні послуги.