ПОРТАЛ
28 травня 2014, 12:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаських рестораторів запрошують на навчання

Юридичний практикум для фахівців ресторанного господарства різних типів та класів проводить Черкаська торгово-промислова палата 12 червня. «Учасники тренінгу ознайомляться з сучасними вимогами ведення ресторанного господарства, обслуговування туристів. Лектори роз’яснять вимоги чинного законодавства, нормативних документів та санітарних вимог. Також учасники заходу отримають практичні рекомендації з ведення ресторанного бізнесу. Цей захід спрямований на підвищення професійного рівня працівників ресторанних закладів», – повідомила порталу «Діловий регіон» начальник відділу бізнес-освіти та навчання Черкаської ТПП Любов Марченко.

Програма практикуму включає дві частини. Перша присвячена організаційним питанням діяльності підприємств ресторанного господарства. А в другій частині семінару йтиметься про сертифікацію послуг ресторанного господарства та характеристики структурно-функціональних параметрів закладів ресторанного господарства різних типів і класів.

Практикум проведуть київський ресторатор Іван Гайовий та аудитор з сертифікації послуг ресторанного господарства Тетяна Красноштан. Іван Гайовий керує кейтеринговою компанією, є доцентом кафедри готельно-ресторанного бізнесу «Київський Університет Туризму Економіки та Права»; пройшов стажування у Німеччині за програмою розвитку готельно-ресторанної справи в Україні, займається проведенням тренінгів та консалтингом у ресторанному бізнесі. Тетяна Красноштан - провідний інженер, аудитор з сертифікації послуг ресторанного господарства та тимчасового розміщення (проживання) ОС ДП "Черкасистандартметрологія". У практикумі також бере участь головний спеціаліст відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі, послуг, реклами та звернення громадян Держспоживінспекції у Черкаській області Галина Нечипоренко.

Більш детальну інформацію про участь у практикумі Ви можете отримати за телефонами: +38 0472 32- 81- 28, +38 0472 36-08-59, 067- 470 - 88 - 12; e-mail: [email protected].