ПОРТАЛ
22 липня 2014, 12:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Рекордний урожай горошку виростили сільгосппідприємства-партнери ПРАТ «Фрау Марта»

Завершили збір урожаю горошку в підприємствах Черкаського та Золотоніського районів, що працюють над замовленням з виготовлення овочевої продукції для ПРАТ «Фрау Марта».

<div class="dr_in_to_news"></div> Рекордний урожай горошку виростили сільгосппідприємства-партнери ПРАТ «Фрау Марта»

«В цьому році безперечно відбувалася справжня битва за врожай – довелося додатково наймати техніку для збору», – розповіла порталу «Діловий регіон» гендиректор компанії Ірина Павленко. А результати дійсно вражають: господарство Черкаського району виростило горошку по 66 ц/га, а в Золотоніському окремі ділянки давали до 100 ц/га.

Такого врожаю вдалося досягти передусім за рахунок жорсткого контролю та дисципліни з дотримання технології вирощування. Сприяли і погодні умови, а також вчасна підготовка: завдяки зусиллям, спрямованим керівництвом компанії на подолання недоліків, до початку сезону виробництва були закуплені додаткові іригаційні системи, що дозволило збирати врожай горошку при високих температурах.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук