ПОРТАЛ
3 вересня 2014, 14:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Зібрати до школи першокласників допомогли місцеві підприємства

Канцелярські набори, рюкзаки та розвивальні ігри отримали сільські першокласники Мошен, Домантового та Шабельників від місцевих сільгосппідприємств. Генеральним партнером традиційно стало ПрАТ «Фрау Марта».

<div class="dr_in_to_news"></div> Зібрати до школи першокласників допомогли місцеві підприємства

Найбільше дітлахів зібралося до першого класу в селі Мошни – 37 осіб. І всі вони отримали канцелярські набори від місцевого сільгоспвиробника ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс».

Представники підприємств привітали школярів з початком навчального року та вручили першокласникам подарунки. Допомогу від спонсорів отримали і школи.

«Ми традиційно допомагаємо школам та першокласникам підготуватися до 1 вересня. І зараз наша підтримка стала доречною, як ніколи. Адже через скрутне становище бюджетної сфери ремонтні роботи в Домантівській школі та заміну стільниць шкільних парт в початкових класах Мошнівської школи, перенесли б на невизначений термін або переклали б на плечі батьків. Останнього ми допустити не могли», – говорить генеральний директор компанії «Фрау Марта» Ірина Павленко.

«Це дуже вчасна допомога, адже меблі у нас дуже старенькі. А хочеться, щоб діти ішли в школу і навчалися із задоволенням і комфортом», – відзначила директор Мошнівської загальноосвітньої школи Наталя Майданік

ПрАТ «Фрау Марта» та партнери традиційно опікуються сільськими школами – вітають зі святами, сприяють у створенні належних умов для навчання та проведення різноманітних заходів, дбають про здоровий спосіб життя дітей і розвиток спорту серед сільської молоді.