ПОРТАЛ
15 лютого 2013, 16:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТМ «Хлібний Дар» стала володарем Гран-прі на «Продекспо-2013»

Продукція «Національної Горілчаної Компанії» здобула чергове визнання на 20-ій Міжнародній виставці продуктів харчування, напоїв та сировини для їх виробництва «Продекспо-2013».

За якість та натуральність продукції, а також інноваційні рішення у виробництві НГК завоювала на цьогорічному «Продекспо» - вісім вищих винагород, у тому числі найпрестижніші - Гран-прі, Зірка Продекспо, три золоті медалі, і спеціальний приз - Золотий знак міжнародного визнання. Про це повідомляють у прес-службі ТОВ «Алкогольні традиції».

Експерти престижного конкурсу належно оцінили класичний смак горілки «Хлібний Дар» Класична» та присудили цій торговій марці найвищу нагороду – Гран-прі «За високу якість».

Директор конкурсу, голова дегустаційної комісії Олексій Зайцев відзначив, що ТМ «Хлібний Дар» вже сьомий рік поспіль бере участь в цьому конкурсі і завжди цей продукт демонструє незмінно високу якість.

В НГК, переконані, секрет успіху бренду закладений в основу його авторської рецептури – натуральні зернові спирти вищої якості і артезіанська вода із збалансованим складом солей і мінералів.

Щороку ТМ «Хлібній Дар» завойовує вищі винагороди різних міжнародних конкурсів. Наразі в арсеналі відомого бренду знаходиться вже більше 50 винагород.