ПОРТАЛ
22 листопада 2015, 21:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські виробники гідно презентували область на столичній виставці

Виставка «100 кращих товарів України» 19 листопада зібрала у столиці кращих виробників. Свою продукцію, роботи та послуги презентували в Українському домі підприємства з різних куточків держави.

Гідно представили регіон і черкаські виробники. Їх експозиції збирали навколо себе чималу аудиторію зацікавлених відвідувачів виставки.

За давньою українською традицію зустрічали своїх гостей хлібом-сіллю. Дивовижний коровай, вручили почесному гостю свята директору Департаменту технічного регулювання і метрології Мінекономрозвитку України Леоніду Віткіну від імені черкащан представники ФОП Плужник В.М. Слід зауважити, що експозиція христинівських пекарів стала без перебільшення окрасою всієї виставки. Про це свідчив постійний натовп охочих помилуватися шедеврами пекарського мистецтва, сфотографуватися на їх фоні і безперечно спробувати цю красу на смак.

Активно цікавилися і продукцією черкаських молочарів - ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат", ПАТ "Юрія" та ТОВ "Клуб Сиру". Ця продукція вже добре знана вітчизняними споживачами і давно користується популярністю в українських гурманів. Проте, гості не втрачали нагоди дізнатися більше про асортимент продукції, ознайомитися з новинками та продегустувати їх.

Не лише дарами щедрої землі, а й водних ресурсів славиться Черкащина. Свій асортимент рибної продукції презентувало відвідувачам виставки ТОВ “Тамако-Інвест”.

Любителям вишуканих напоїв припали до душі експозиції ДП "Роял Фрут Гарден Іст" ТОВ "Роял Фрут Гарден" та ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп". Перше підприємство представило на виставці свої лінійку сидрових напоїв, друге - винних.

Своїми здобутками поділилися і представники ТОВ "Науково-інженерний центр "Сканер", які презентували свою медичну розробку - мікроскоп діагностичний «CALIPSO» МD-500.

Не тільки якісну продукцію, а й послуги представляли черкащани на столичній виставці. Чарівний колектив ТОВ "Центр іноземних мов "ЙЕС!" презентував освітні послуги з вивчення мов.

Загалом враження від виставки, за відгуками її відвідувачів, були тільки позитивними.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, виробники області щороку виборюють переможні місця у сотні кращих товарів України. – Дуже приємно, що навіть у непрості часи ми маємо підприємства, які дбають про якість своєї продукції, піклуються про своїх споживачів і не бояться відкрито пройти «тест на якість». Сподіваюся, що з кожним роком кількість таких підприємств зростатиме, адже потенціал у виробників області – неабиякий, - зазначив Михайло Чорнопищук.