ПОРТАЛ
3 серпня 2015, 11:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як придбати якісну світлодіодну техніку навчали черкаських підприємців

Семінар-практикум «Світлодіодне освітлення як інструмент енергозбереження у промисловості. Поради професіоналів» відбувся в Черкаській ТПП. Представники зацікавлених підприємств мали нагоду не лише дізнатися про переваги сучасних енергозбережних світлодіодних технологій, а й отримати докладні роз’яснення щодо критеріїв якості, юридичного оформлення, підготовки тендерної документації тощо.

<b> Як придбати якісну світлодіодну техніку навчали черкаських підприємців </b>

«Тема енергозбереження та впровадження енергоощадних технологій – одна з пріоритетних для Черкаської ТПП. Тому ми всіляко сприяємо проведенню заходів на цю тему. На цьому семінарі підприємці з перших вуст, від виробника, почули достовірну інформацію про переваги та особливості впровадження світлодіодного освітлення», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Учасники могли не лише почути важливі деталі та нюанси, але й поставити свої запитання та отримати консультації щодо закупівлі і встановлення світлодіодної техніки.

«Потенційний покупець повинен знати, з якими труднощами може зіткнутися при придбанні світлодіодної техніки, та як їх уникнути. Це вузькоспеціальне направлення, яке ще тільки розвивається. Такої інформації не знайдете в Інтернеті чи в ЗМІ. На семінарі ми представили досвід, отриманий за роки роботи з клієнтами, щоб полегшити доступ до енергоощадних технологій», – відзначив директор ТОВ «Ньюлайт» Михайло Сухарєв.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук