ПОРТАЛ
9 вересня 2015, 11:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці обговорили із митниками гострі питання

За круглим столом зустрілися представники бізнесу області та керівники Черкаської митниці за посередництва Черкаської ТПП.

<b>Черкаські підприємці обговорили із митниками гострі питання </b>

Під час зустрічі обговорили заходи нетарифного регулювання при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності, питання сертифікації товарів, сучасний підхід до митних терміналів, перспективи розвитку місць доставки товарів у Черкаській області тощо.

«Сьогодні відбулася зустріч партнерів. Саме на таких засадах ми хочемо будувати відносини з бізнесом, – підкреслив начальник Черкаської митниці ДФС Олексій Василенко. – Ми зацікавлені надати всі необхідні консультації щодо співпраці з митницею в сучасних умовах».

Підприємці мали нагоду поставити свої запитання митникам, зокрема, стосовно митних процедур. Відбувся жвавий обмін думками щодо ефективності роботи митних терміналів. Також обговорили нюанси з визначення митної вартості.

«Сприяння у вирішенні проблемних питань та віднаходженні порозуміння між органами влади та бізнесом ми вважаємо одним зі своїх завдань. Тому приємно, що сьогоднішня зустріч дала можливість експортерам досягнути консенсусу у вирішенні своїх питань», – прокоментував для порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Захід зібрав понад 30 учасників.