ПОРТАЛ
14 вересня 2015, 13:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області посилили контроль за великогабаритними автопорушниками

Аби попередити руйнацію автомобільних доріг загального користування 2 вересня розпочав роботу пересувний габаритно-ваговий комплекс, працівники якого слідкуватимуть, аби загальна вага великогабаритних автомобілів не перевищувала 24 тонни.

В області посилили контроль за великогабаритними автопорушниками

Про це розповів начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Юрій Панченко.

За час роботи комплексу, який розмістився поблизу села Піщане Золотоніського району, мобільна група з контролю за рухом великовагових транспортних засобів перевірила понад 70 вантажівок та зафіксувала 14 порушень, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА. Ще 8 водіїв відмовилися проводити зважування автомобілів, щодо яких складено акти про відмову.

− Контроль за дотриманням вагових норм вантажівок здійснює мобільна група, до складу якої входять представники Укртрансінспекції, Державтоінспекції та Облавтодору, − повідомив Юрій Панченко. Щоправда, чимало водіїв вантажних автомобілів нехтують введеними обмеженнями та ігнорують вимоги відповідних дорожніх знаків.

За його словами, кожного дня зважують від 8 до 12 вантажівок, з-поміж яких у середньому дві перевищують 7-тонну норму навантаження на вісь. За ознаками порушення встановлених вагових обмежень працівники Укртрансінспекції складають акти про адміністративне правопорушення, згідно з якими водії мають сплатити штраф у розмірі 1 700 гривень.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук