ПОРТАЛ
29 лютого 2016, 10:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Безкоштовні юридичні консультації проводять у Черкаській ТПП

Докладні роз’яснення складних юридичних колізій отримують представники підприємств Черкащини під час безкоштовної "Юридичної консультації LAW HUB" для членів палати.

<b>Безкоштовні юридичні консультації проводять у Черкаській ТПП </b>

Цього разу консультував новий член Палати - керуючий партнер юридичної фірми «Результат» Максим Полішкевич. За словами учасниці заходу, голови правління ПАТ «ЧШК» Ніли Мицик, зустріч і справді була дуже результативною.

«Цінність заходу в тому, що підприємства заздалегідь ставлять свої запитання. І юрист має можливість підготувати докладну кваліфіковану відповідь – саме для цього підприємства і саме в цій ситуації», – відзначила керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської ТПП Любов Марченко.

Такі зустрічі відбуваються наприкінці кожного місяця. І щоразу з’являються нові учасники.

«Цей захід іде на користь усім: палата реалізує своє основне завдання, що полягає у сприянні бізнесу, учасники отримують докладні роз’яснення, а доповідачі – додатковий досвід та партнерів», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Нині у ТПП обговорюють проведення за участі Максима Полішкевича регіональної консультативної конференції з юридичних питань, які цікаві для підприємців.