ПОРТАЛ
13 квітня 2016, 08:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За службове підроблення судитимуть посадовця та керівників держпідприємства

Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно одного з міських голів та двох керівників державного підприємства, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень. Йдеться про зловживання владою та службовим становищем і службове підроблення.

За службове підроблення судитимуть посадовця та керівників держпідприємства

Слідством установлено, що в 2010 році посадова особа міської ради за клопотанням керівника одного з державних підприємств Черкащини, достовірно знаючи, що вказане підприємство має право лише на користування нерухомим майном, підписала свідоцтво про право приватної власності на нього. В документ було внесено недостовірні відомості про власника та форму власності майна, унаслідок чого державним інтересам завдано істотної шкоди.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, - повідомили у прокуратурі Черкаської області.