ПОРТАЛ
5 квітня 2016, 15:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як експортувати в нових умовах, розкажуть черкаським підприємцям

Що змінилося після входження України в зону вільної торгівлі, як розпочати експортну діяльність та багато інших актуальних питань буде висвітлено на спеціальному семінарі 21 квітня в Черкаській торгово-промисловій палаті.

Як експортувати в нових умовах, розкажуть черкаським підприємцям

Семінар проводить керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», заступник голови Робочої групи з правових питань при ТПП України, експерт у галузі міжнародної торгівлі Микола Ларін.

«Учасники заходу отримають максимально повну інформацію про зовнішньоекономічну діяльність в умовах ЗВТ, а також професійні консультації та роз’яснення з міжнародного права», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Програма семінару складатиметься із трьох частин. У першій ітиметься про те, як експортувати до Євросоюзу, яку обрати маркетингову стратегію та яка продукція зацікавить європейських споживачів. Друга частина буде присвячена покроковому розгляду експортно-імпортних операцій. Під час третьої частини розкажуть про укладання професійних ЗЕД-контрактів та основні ризики і помилки при цьому.

Докладніше ознайомитися з програмою заходу можна на сторінці у Фейсбук.

Семінар відбудеться 21 квітня в Черкаській торгово-промисловій палаті.

Інформація щодо участі:

тел. (0472) 32-81-28, 36-08-60;

моб. 067 470 88 12;

e-mail: [email protected]

Марченко Любов Дмитрівна