ПОРТАЛ
15 вересня 2011, 19:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
У Черкасах таки відбудеться Кубок України з раллі

<div class="wekend_msg">weekend</div>У Черкасах таки відбудеться Кубок України з раллі

24 та 25 вересня 2011 року в Черкасах пройде етап Кубка України з авторалі під назвою «Ралі Славутич». Змагання проводитиме Автомобільна Федерація України спільно з Черкаською обласною громадською організацією «Черкаський Ралі Клуб». Захід мав відбутися в червні, однак з технічних причин був перенесений на вересень.

Черкасці не вперше мають змогу спостерігати професійне ралі. Торік після більше ніж двадцятирічної перерви автомобільний спорт знову повернувся на Черкащину. Тепер місто продовжує ралійні традиції започатковані ще у радянські часи і приймає один з етапів Кубка України.

Відкриття першого дня змагань відбудеться у суботу, 24 вересня, о 17 годині в «Долині троянд». Там глядачі побачать перший заїзд справжньою змагальною ділянкою, що проходитиме вулицями міста.

Основні швидкісні ділянки можна буде спостерігати 25 вересня із 08.00 до 15.00 в районі сіл Леськи, Худяки та Сагунівка, де на учасників чекають складні ділянки траси з грунтово-піщаним покриттям, а на глядачів – видовищне дійство. Загалом етап «Ралі Славутич» налічує 190 кілометрів шляху. Закриття та нагородження переможців у Долині Троянд – 19:00.

За матеріалами:  www.rada.cherkasy.ua