ПОРТАЛ
18 квітня 2016, 11:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Виробникам 6 районів розповіли про законодавчі зміни у сфері техрегулювання

Про необхідність прискорення впровадження сучасних євроінтеграційних законів в галузі технічного регулювання в регіоні йшла мова під час виїзного семінару-наради в Умані. Організатором заходу стали Черкаська ОДА та ДП «Черкасистандартметрологія». Зважаючи на актуальність теми та зацікавлення виробників, такі заходи безпосередньо в районах стають вже традиційними.

Виробникам 6 районів розповіли про законодавчі зміни у сфері техрегулювання

- Стартували наприкінці березня із Золотоноші. Переконалися, що така робота потрібна і знаходить відгук у аудиторії, - розповідає директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

Продовжило естафету 14 квітня місто Умань. На семінар-нараду сюди завітали представники Жашківського, Маньківського, Монастирищенського, Тальнівського, Христинівського, Уманського районів та м. Умань.

Загалом зібралося біля 70 осіб. Серед них посадовці та комунальники, що займаються питаннями тепло-, водо-, електропостачання, промисловці, а також представники бізнесу зазначених районів.

На нараді розглядалися питання щодо змін в законодавстві України у сфері технічного регулювання та стан реалізації євроінтеграційних законів з технічного регулювання.

За словами, керівника ДП «Черкасистандартметрологія», це ті питання, які сьогодні у першу чергу хвилюють виробників та потребують детальних роз’яснень. Адже динамічні зміни законодавства потребують такого ж швидкого реагування на них та вміння перебудовувати свою роботу відповідно до нових правил.

Про технічні можливості та перспективи співпраці ДП «Черкасистандартметрологія» з метою прискорення реалізації чинного законодавства у сфері метрології та стандартизації розповіли у своїх виступах директор підприємства Михайло Чорнопищук та його заступники –Володимир Швецов і Олександр Камша.

Фахівці зауважили, що останнім часом відбулася низка подій, які мають на меті зняти зайві бар’єри для доступу українських товарів на ринки ЄС. А це, у свою чергу, неминуче вимагає переходу на європейські стандарти і процедури.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук