ПОРТАЛ
5 вересня 2016, 14:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

До Дня підприємця фіскали відзначили сумлінних платників

У першу неділю вересня у нашій країні відзначають День підприємця. Нагороди до професійного свята вручили найсумліннішим представникам черкаського бізнесу у ДПІ у м. Черкасах

 До Дня підприємця фіскали відзначили сумлінних платників

Так, напередодні Дня підприємця в ДПІ у м. Черкасах відбулося засідання «круглого столу» за участі представників малого та середнього підприємництва міста, на якому були відзначені сумлінні платники податків.

За високий рівень податкової культури, створення робочих місць, значний внесок у забезпечення своєчасного надходження коштів до Державного і місцевого бюджетів Подяками ДПІ у м. Черкасах відзначені: ПАТ «Черкаси «ОПАС» (директор – Володимир Гончаров), ТОВ «Інтеркарготрак» (директор – Віктор Хмельницький), ТОВ «Юджин ЛТД» (директор – Володимир Сазонець), ТОВ «Скло-сервіс» (директор – Василь Рубан) та приватні підприємці Ігор Соболь, Катерина Бородіна, Василь Фіялко.

“Ми розуміємо труднощі розвитку малого бізнесу і всіляко сприяємо утворенню цивілізованого ринку з високою підприємницькою культурою, – зазначив, вручаючи подяки сумлінним платникам начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк. – Завжди відкриті для діалогу з легальним бізнесом, кожен представник якого може отримати якісні адміністративні послуги в максимально короткі терміни. Завдяки співпраці, розумінню проблематики бізнесу, спільному розв’язанню проблемних питань, надходження до бюджетів всіх рівнів є не лише стабільними, але й мають чітку тенденцію до постійного зростання».

Довідково:

Нині у Державній податковій інспекції у м. Черкасах обліковується майже 30 тисяч платників податків, з них близько 70% - фізичні особи-підприємці. Завдяки черкаському бізнесу до бюджетів всіх рівнів за січень – серпень п.р. надійшло майже 1 млрд. 368 тис. грн. податків і зборів, з яких понад 768 млн. грн. отримав місцевий бюджет. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, державний бюджет додатково отримав 193 млн. грн., а місцевий – 238 млн. грн.