ПОРТАЛ
10 травня 2016, 14:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Практичні питання експорту обговорять на форумі-практикумі, який спільно проведуть УкрСиббанк та Черкаська ТПП

Як використати переваги зони вільної торгівлі для України та експортувати до різних держав світу дізнаються учасники форуму-практикуму "Експортно-імпортна діяльність в умовах нових викликів і пріоритетів". Цей потужний інформаційний захід за підтримки Черкаської ОДА відбудеться 20 травня у великій сесійній залі Черкаської обласної ради.

Практичні питання експорту обговорять на форумі-практикумі, який спільно проведуть УкрСиббанк та Черкаська ТПП

До участі запрошують керівників, менеджерів, юристів, бухгалтерів підприємств малого та середнього бізнесу, які здійснюють або планують здійснювати зовнішньоекономічну діяльність.

Досвідчений доповідач, віце-президент ТПП України Сергій Свистіль ознайомить учасників зі змінами правил і практики міжнародної торгівлі, надасть практичні поради щодо реалізації комерційних можливостей в рамках виконання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, торгівлі з державами Євразійського економічного союзу, КНР та іншими країнами.

Крім цього з презентаціями виступлять: Олександр Данилейко - начальник Управління економічного співробітництва МЗС України, заступник Голови Ради експортерів та інвесторів при МЗС України; Руслан Осипенко - представник Китайської Торгової Асоціації (м. Київ); Тарас Шимко, проект «GPA in UA» (м. Київ) «Відкриття нових ринків в рамках приєднання України до Угоди про державні закупівлі Світової Організації Торгівлі (СОТ, GPA)».

«Цей форум матиме винятково практичне спрямування. Учасники дізнаються про нові ринки, що відкрилися перед нашими виробниками. А також почують поради, як мінімізувати ризики та забезпечити економічну безпеку експортної діяльності та як знайти зарубіжних контрагентів», – розповів президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Проведення такого заходу стало можливим завдяки співпраці ТПП України з одним із найбільших банків нашої країни «УкрСиббанком».

Докладніше читайте тут.

Додаткова інформація та реєстрація:

Сергій Корнієнко, перший віце-президент ЧТПП

тел. (0472) 54-17-23, 36-08-60, моб. (067) 636-48-28

e-mail: [email protected]