ПОРТАЛ
6 червня 2014, 14:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманчани презентують «копчене» пиво

Уманський завод представляє новий оригінальний сорт пива – «Уманське Копчене». Його споживачі зможуть про дегустувати вже у червні, - повідомили порталу «Діловий регіон» у прес-службі підприємства.

Але перш, ніж пиво потрапить на прилавки українських магазинів, завод «Уманьпиво» проводить голосування, яке допоможе визначити кращу етикетку для нового сорту пива «Уманське Копчене».

*Голосування проходить у період з 4 по 14 червня.

Як розповідають фахівці, секрет незвичайного смаку – в особливому способі обробки солоду. Солод для виробництва пива «Уманське Копчене» коптять на відкритому вогні так само, як це робилося сотні років тому. Для розпалювання використовуються букові дрова, витримані не менше 3 років.

Пиво «Уманське Копчене» виробляється за німецькою технологією і тільки з натуральних інгредієнтів.