ПОРТАЛ
16 квітня 2015, 12:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» підписало меморандум про співпрацю з Черкаською ОДА

Меморандум про співпрацю з Черкаською облдержадміністрацією підписало державне підприємство «Черкасистандартметрологія». Документ містить наміри сторін щодо створення умов для прискорення впровадження сучасних євроінтеграційних вимог в регіоні.

ДП «Черкасистандартметрологія» підписало меморандум про співпрацю з Черкаською ОДА

Своїми підписами закріпили ці наміри заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль та директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

Підписання меморандуму відбулося під час наради-семінару з питань прискорення впровадження євроінтеграційних законів у сфері технічного регулювання. У заході взяли участь представники бізнесу та влади.

Почесними гостями та доповідачами були представники Міністерства економічного розвитку та торгівлі України: директор Департаменту розвитку бізнес-клімату Ігор Шевердін та директор Департаменту технічного регулювання Леонід Віткін.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, реалізація визначених меморандумом напрямків роботи буде спрямована на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції місцевих виробників, а також реалізації завдань визначених Стратегією розвитку області до 2020 року. Меморандум передбачає комплекс заходів, які дозволять прискорити виробничу євроінтеграцію підприємств Черкащини.