ПОРТАЛ
18 квітня 2015, 08:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніський водоканал зобов’язали припинити порушення

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало комунальне підприємство «Міський водоканал» Золотоніської міської ради на 34 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

 Золотоніський водоканал зобов’язали припинити порушення

Як з’ясувало відділення, КП «Міський водоканал» протягом 2013-2014 років, в межах м. Золотоноша укладало зі споживачами договори про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з порушенням вимог Типового Договору, затвердженого відповідною постановою КМУ. Такий договір суттєво обмежував права споживача, зокрема, на внесення за погодженням з виконавцем у цей договір змін, що впливають на розмір плати за послуги; зменшення розміру плати за послуги в разі недотримання графіка вивезення відходів та ін.

Зазначене порушення підприємство не визнає.

За результатами розгляду справи відповідача було зобов’язано привести договори про надання послуг по вивезенню твердих побутових відходів у відповідність до вимог Типового договору, про що повідомити територіальне відділення у двомісячний строк з дня отримання рішення з наданням належним чином завірених копій документів, які підтверджують факт виконання зобов’язань.

Як зазначають антимонопольники, таке порушення комунальним підприємством «Міський водоканал» вчинено не вперше.