ПОРТАЛ
24 квітня 2015, 10:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Азотівське виробництво відповідає міжнародним стандартам якості

На черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершився наглядовий аудит системи менеджменту якості на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001.

<b>Азотівське виробництво відповідає міжнародним стандартам якості</b>

Ресертифікацію провели незалежні експерти дочірнього підприємства міжнародної компанії «Intertek», - інформують у прес-центрі ПАТ "Азот" м.Черкаси.

Щорічне підтвердження сертифіката ISO 9001:2008 гарантує, що всі процеси в структурних підрозділах підприємства чітко регламентовані і відповідають вимогам міжнародних стандартів. Зокрема це дозволяє підприємству залишатися потужним виробником і постачальником добрив на внутрішньому й зовнішньому ринках, а також надійним бізнес-партнером.

«Ми успішно пройшли аудит та вкотре підтвердили, що всі процеси на підприємстві здійснюються в керованих умовах і спрямовані на постійне підвищення якості продукції. Така висока оцінка, безперечно, є результатом модернізації підприємства та системної роботи, спрямованої на вдосконалення внутрішньої системи менеджменту якості», – зазначає голова правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров.

Вже у вересні цього року планується вихід нової версії стандарту ISO 9001:2015.

«Після затвердження цієї версії ми оберемо пілотний цех, на базі якого відпрацьовуватимемо нові норми стандарту. Вони дозволять нам удосконалити систему менеджменту, зокрема в питаннях компетентності персоналу, інновацій, управління витратами, запобігання ризикам тощо», – зауважує Крістіна Здоровець, начальник відділу інтегрованої системи менеджменту ПАТ «АЗОТ».