ПОРТАЛ
23 липня 2015, 10:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В області започаткували конкурс "Черкаська якість"

Обласний конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) "Черкаська якість" започаткували у регіоні.

<b>В області започаткували конкурс "Черкаська якість"</b>

Нагадаємо, що відповідна пропозиція була прописана в Меморандумі про співпрацю між Черкаською облдержадміністрацією та ДП «Черкасистандартметрологія». Згідно з розпорядженням Черкаської ОДА від 01.07.2015 утворена обласна конкурсна комісія з організації та проведення конкурсу та затверджено положення про неї.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, започаткування щорічного конкурсу якості продукції Черкащини може стати одним із комплексних заходів щодо недопущення на споживчий ринок регіону неякісної, фальсифікованої, небезпечної для життя, здоров'я, майна споживачів та довкілля продукції.

- Натомість участь підприємств у конкурсах дасть можливість популяризувати продукцію місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, піклуються про виробництво продукції європейської якості, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу впровадженню сучасних систем управління якістю. Також це сприятиме насиченню споживчого ринку області товарами гарантованої якості та безпечності, - підкреслив керівник держпідприємства.

Конкурс – це можливість для виробника заявити про себе, для споживача – дізнатися більше про продукцію та послуги, які він обирає.

Щорічний обласний конкурс якості є першим етапом для участі підприємств у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України", який проводиться під Патронатом Президента України, під керівництвом Уряду України та за сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.