ПОРТАЛ
18 березня 2016, 10:44

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Створено нову консультативну платформу при Черкаській ТПП

Практичну інформацію для повсякденної роботи можуть отримати працівники HR-служб у Черкасах на засіданнях клубу «Кадровик». На запитання учасників відповідає в. о. начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області Ольга Хоменко.

<b>Створено нову консультативну платформу при Черкаській ТПП</b>

Розширюючи спектр безкоштовних послуг для підприємств-членів Черкаської ТПП, палата створила новий консультативний клуб «Кадровик». Тут кожен учасник може отримати кваліфіковані роз’яснення і щодо новацій законодавства, і щодо конкретних виробничих ситуацій.

«Ми з Ольгою Миколаївною традиційно проводимо навчальні семінари для кадровиків. Зараз в умовах реформування законодавства виникає необхідність у нових форматах взаємодії та допомоги бізнесу. Тому при Черкаській ТПП створюються консультативні платформи, на сьогодні це - юридична та кадрова», – відзначила керівник департаменту навчання та бізнес-освіти Черкаської ТПП Любов Марченко.

Захід спричинив неабиякий інтерес серед представників кадрових служб підприємств області. Наступна зустріч членів Черкаської ТПП у клубі «Кадровик» запланована на 29 квітня.

«Приємно, що наша ініціатива знайшла такий відгук серед представників підприємств. Ми й надалі пропонуватимемо нові формати взаємовигідної співпраці, бізнес-навчання та консультування членів Палати», – зауважив віце-президент Черкаської ТПП Сергій Корнієнко.

Засідання клубів відбуватимуться раз на 2-3 місяці. Тривалість заходів 1,5-2 години. З метою надання якісної консультаційної допомоги у форматі «питання-відповідь» кількість учасників обмежено до 15-20 осіб (за обов’язкової попередньої реєстрації).