ПОРТАЛ
1 квітня 2016, 19:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Шахраї практикують нову схему тиску на водіїв

У Голосіївському районі Києва почали орудувати шахраї, які намагаються розвести водіїв автомобілів - стверджують, що нібито в їх машинах знаходяться чужі речі.

Шахраї практикують нову схему тиску на водіїв

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав житель Києва Ігор Сорока, – інформує «Обозреватель».

Зокрема, інцидент стався 27березня.

"Став учасником (не тільки я, а й інші автомобілісти) в своєму дворі зіштовхнувся дуже неприємною ситуацією. Все відбувалося на вул.. Голосіївська і початку проспекту Науки, біля "Нової пошти", якщо бути точнішим", - розповів киянин.

За його словами, в цьому районі почала орудувати група осіб кавказької національності, які "ходять і заглядають в машини".

"Вони б'ють по колесах, перевіряють сигналку, і роблять все, щоб господар вийшов до них на вулицю. І тоді його починають пресувати. А легенда, яку вони пред'являють така: один з них показує екран телефону, що мовляв GPS показує, що у вашій машині знаходяться його речі (а саме, реєстратор, магнітола, навігатор і т.д.). «Розвод» чистої води. Коли один з власників авто, який після спрацювання сигналки вийшов на вулицю, після їх наїздів не розгубився і відразу викликав поліцію, то вони відразу пішли, мовляв їх таксі чекає", - написав Сорока.

При цьому, за словами киянина, в його випадку шахраї "ще далі пішли".

"Вони дізналися, де я живу, в якому парадному і стали ходити і прозвонювати, мовляв, уже в моїй машині знаходяться їхні речі. І таку легенду вони кажуть всім", - попередив Сорока.

Він додав, що після цих випадків місцеві жителі бояться залишати автомобілі у дворах. "Багато, хто ставив машини в нашому дворі, в ту ніч перегнали на стоянку", - написав киянин.