ПОРТАЛ
11 квітня 2016, 16:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Чорнобаївців залучають до сезонних громадських робіт

Тривалий час продовжується співпраця Чорнобаївського районного центру зайнятості з сільськими радами району щодо організації та проведення громадських робіт із залученням безробітних.

Чорнобаївців залучають до сезонних громадських робіт

Завдяки проведенню таких видів робіт в селах підтримується чистота і порядок, а місцеві безробітні мають можливість покращити своє матеріальне становище і можливість в подальшому отримати постійну зайнятість, - інформують у Черкаському ОЦЗ.

Так, з початку 2016 року підписані договори на організацію громадських робіт з сільськими радами та залучено до виконання таких робіт 85 безробітних.

Майже третина з них займалися ремонтом риболовецьких сіток, інвентарю та баркасів на риболовецьких підприємства району: ПСРП «Рибартіль», ТОВ «Рибколгосп», ПП «Рець», ФОП Казидуб В. Г.; кожен другий учасник – прибиранням зерносховищ, побілкою складів, підготовкою та ремонтом літніх таборів для великої рогатої худоби, розріджуванням лісосмуг у сільськогосподарських товариствах: ПСП «Веселий Хутір», ТОВ «Річ Лєнд», СТОВ «Україна», ПСП «Нива», ПАТ «Велика Бурімка».

Саме завдяки співпраці з центром зайнятості у питаннях організації проведення громадських робіт, за словами голів сільських рад, є можливість залучати додаткові робочі руки до багатьох життєво важливих робіт в селах району.