ПОРТАЛ
13 квітня 2016, 07:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Стежити за черкаськими тролейбусами допоможе GPS

У Черкаських тролейбусах розпочато встановлення GPS-трекерів. Систему планують встановити у кожному тролейбусі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав представник громадської ради при КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко, інформує УНН-Центр.

Стежити за черкаськими тролейбусами допоможе GPS

"Кожна машина буде обладнана так званим GPS-маячком, що дасть можливість відслідковувати рух тролейбуса в реальному часі. Ця функція в першу чергу покращить якість обслуговування пасажирів і гостей міста, які через відповідний додаток встановлений на комп`ютері чи мобільному пристрої, зможуть відстежувати рух тролейбусів і знати час коли він прибуде до зупинки.

Тим, хто вже в дорозі, додаток підкаже, скільки залишилося їхати до потрібної зупинки. На карті, крім транспорту в русі, позначені всі зупинки, а якщо ввести у вікні пошуку номер цікавить маршруту, можна не тільки подивитися його, але і побачити скільки одиниць рухомого складу зараз в дорозі по цьому маршрут.

«Також ця система покращить роботу диспечера які зможуть також контролювати графіки руху, інтервали, простої на зупинках, і простій транспорту під час поломок", - написав В.Мироненко.