ПОРТАЛ
5 квітня 2016, 09:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Харчовиків запрошують презентувати свою продукцію для черкаських маркетів

Бізнес-зустріч учасників харчового ринку відбудеться 27 квітня в Черкаській ТПП. Вона об’єднає представників харчопрому, черкаських торговельних мереж та влади. Керівників підприємств запрошують презентувати свою продукцію та розширити бізнес-контакти і клієнтську базу.

<b>Харчовиків запрошують презентувати свою продукцію для черкаських маркетів </b>

«Ми не вперше практикуємо проведення таких галузевих бізнес-зустрічей. Вони зарекомендували себе як дуже ефективні, ми отримуємо багато позитивних відгуків. Харчова галузь у нас в області представлена дуже широко, тому, я впевнений, захід буде надзвичайно цікавий і корисний для всіх учасників», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Бізнес-зустріч «Обирай Черкаське!» спрямована на зміцнення позицій підприємств харчової галузі Черкащини в мережі місцевих продовольчих маркетів, створення для учасників зустрічі ділового інформаційного поля для комунікацій, налагодження партнерських відносин, презентації своєї продукції, пошуку потенційних клієнтів тощо.

Як повідомляють у Черкаській ТПП, до заходу долучаться керівники торгових мереж «Делікат», «Гранд маркет», «Моллі», «Абсолют», представники ТОВ «Черкаська Спілка Продовольчих Маркетів» (ЧСПМ) та понад 30 підприємств харчової промисловості.

Керівникам підприємств, які бажають презентувати свою продукцію, необхідно подати заявку до 10 квітня.

Деталі за телефонами у Черкаській ТПП: 0472 360860;

моб. (097) 7493587 – контактна особа Олена;

0472 328128; моб. (067) 4708812 – контактна особа Любов Дмитрівна.