ПОРТАЛ
11 травня 2016, 10:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як вирощувати рибу в пустелі розкажуть ізраїльтяни на бізнес-зустрічі в Черкасах

Новаторські технології в сільському господарстві презентують представники Асоціації «Ізраїль – Україна». Вони приїдуть на Черкащину, щоб налагодити співпрацю з місцевими підприємцями в аграрній галузі.

Як вирощувати рибу в пустелі розкажуть ізраїльтяни на бізнес-зустрічі в Черкасах

Ділова зустріч із представниками Асоціації «Ізраїль – Україна» відбудеться 18 травня в Черкаській торгово-промисловій палаті. Гості розкажуть про сучасні сільськогосподарські технології Ізраїлю в овочівництві, молочному тваринництві та виробництві молокопродуктів, птахівництві, рибництві тощо. Також окреслять основні напрямки діяльності асоціації «Ізраїль – Україна» та шляхи співпраці.

«Сільське господарство в Ізраїлі – це високорозвинена галузь. Тут не лише забезпечують власні потреби у продуктах харчування, але й успішно експортують свою продукцію до ЄС. Наші партнери поділяться цінним досвідом із розвитку аграрного виробництва та запропонують можливості для реалізації спільних проектів», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Участь у бізнес-зустрічі безкоштовна. Детальніше ознайомитися з програмою можна тут.

Додаткова інформація та реєстрація учасників:

Радник президента ЧТПП - Віктор Білоусов

тел. (0472) 32-03-40, моб. 067 4343697

E-mail: [email protected]


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук