ПОРТАЛ
4 червня 2016, 19:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Водіїв екзаменуватимуть за новими білетами

В Україні мають намір ввести нові білети для складання теоретичного іспиту на знання Правил дорожнього руху.

Водіїв екзаменуватимуть за новими білетами

Нові білети вводитимуть уже з кінця липня поточного року. Про це повідомив керівник головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій на Національному форумі автошкіл, який відбувся в Києві 21 травня.

За його словами, нові білети буде підготовлено з урахуванням категорії прав, яку має намір здобути абітурієнт автошколи. Якщо сказати простіше, то майбутньому водієві легковика вже не доведеться відповідати на запитання, що більше стосуються водіїв-професіоналів, - пише «Автоцентр».

«Нинішній підхід до формування запитань необґрунтовано ускладнює життя багатьом водіям-любителям, орієнтуючи їх на корупційне вирішення питання щодо отримання прав. Навіщо, наприклад, водієві приватного легковика знати залишкову висоту протектора вантажного автомобіля?», – заявив Владислав Криклій.

Введення нових білетів зі складання ПДР необхідно ще й для того, щоб ліквідувати низку питань, в яких закладено помилку.

За словами керівника головного сервісного центру, на сьогодні є білети, в яких навмисно або помилково закладено помилку – тобто правильно на них відповісти не можна апріорі.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук