Ресторан французької та італійської кухні «Прованс» було відкрито в будівлі майбутнього готелю «Reikartz Черкаси» (колишній готель «Черкаси»).
Ресторан в центрі міста пропонує гостям найкращі страви прованської кухні. У меню представлені такі традиційні для цього регіону Європи страви, як гарбузовий крем-суп, фрікасе з кролика, рататуй, а також шість видів пасти, повідомляє компанія.
Винна карта ресторану включає 18 вин, підібраних фахівцями компанії до прованським страв за принципом «краще поєднання ціни і якості». Середній чек за вечерю в ресторані складе 90 грн на гостя, включаючи безалкогольні напої.
Розповідає F & B менеджер Центрального блоку Євген Сухецький:
«Працюючи над проектом, ми вивчали традиції невеликих сімейних ресторанчиків Провансу, де рецепти страв передаються з покоління в покоління, а рестораном десятки років керує одна родина, яка знає всіх відвідувачів з міста в обличчя і по іменах. Тут ще з порога відчуваєш особливе почуття комфорту і розумієш, що тобі тут завжди щиро раді. Ось яку атмосферу ми прагнемо створити в нашому черкаському "Провансі"!».
Раніше цього року компанія Reikartz Hotel Management оголосила про зміну курсу з розвитку ресторанів мережі - нові концептуальні ресторани будуть розраховані як на гостей готелів, так і на відвідувачів з міста, пропонуючи смачну і недорогу кухню різних країн світу.