ПОРТАЛ
22 листопада 2015, 20:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині стартував конкурс з відбору соціальних проектів

На Черкащині стартував конкурс з відбору соціальних проектів

Задля підтримки суспільно-корисної діяльності, направленої на вирішення чи пом’якшення соціальних проблем, Черкаська облдержадміністрація розпочала відбір кращих проектів неурядових організацій, спрямованих на розв’язання важливих проблем життєдіяльності області.

Прийом проектів триватиме до 30 листопада.

У конкурсі можуть брати участь незалежні та не підпорядковані урядовим структурам благодійні фонди чи громадські організації Черкащини, які внесені до реєстру неприбуткових організацій, що підтверджено податковими органами, - інформують у прес-службі ОДА.

На реалізацію проекту-переможця з обласного бюджету неурядова організація отримає безповоротну фінансову допомогу. Максимальна сума кожного поданого проекту за рахунок бюджетних коштів у будь-якому напрямку не має перевищувати 20 тис грн. Також для реалізації проекту неурядові організації можуть залучати власні кошти та інші джерела фінансування не заборонені чинним законодавством.

Пріоритетними напрямками конкурсу є проекти спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО; сімей АТО; людей з особливими потребами; паліативна допомога; профілактика ВІЛ/СНІД; профілактика туберкульозу; підтримка творчо обдарованої молоді; інституційний розвиток неурядових організацій, підвищення громадянської активності.

Для участі в конкурсі організації мають подати на реєстрацію секретарю комісії в паперовому та електронному вигляді заявку на участь у конкурсі з відбору соціальних проектів НУО разом із реєстраційною карткою, описом проекту, кошторисом, інформацією про діяльність організації обсягом до двох друкованих сторінок, а також за наявності інформацію про партнерські організації, залучені до реалізації проекту, листи підтримки за встановленою формою.

Детальніше тут.