ПОРТАЛ
1 липня 2014, 15:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Нібулон» знову став для Черкащини «персоною ґрата»

<b> «Нібулон» знову став для Черкащини «персоною ґрата» </b>

Сільськогосподарське підприємство "Нібулон" може розширити свої виробничі потужності на території Черкаської області. Умови й перспективи співпраці з вітчизняним інвестором обговорили під час зустрічі обласної влади з гендиректором компанії Олексієм Вадатурським, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

В області, "Нібулон" представлений 4-ма підприємствами: виробничими філіями у Чигирині та Кам’янському районі та перенавантажувальними терміналами в селах Вітове (Чигиринського р-ну) та Вознесенське (Золотоніського р-ну). Втім, свого часу інвестору влаштували справжню смугу перешкод на шляху реалізації аграрних планів, пов’язаних з Черкащиною.

Майже чотири роки я не був у Черкаській області через ставлення попередньої влади до нашого підприємства, – зазначив Олексій Вадатурський.

За роки роботи на території краю підприємство, як стверджує його гендиректор, звинувачували у руйнації доріг і мало не забороняли по ним їздити. Виникали непорозуміння з газовою службою, які унеможливлювали введення в експлуатацію сушильних агрегатів, та проблеми з реєстрацією землі.

Натомість голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко запевнив, що зацікавлений у співпраці й чекатиме від «Нібулона» пропозицій щодо проектів, які реально втілити в життя на Черкаській землі, й пообіцяв допомогти в цьому.

Ми хотіли з вами зустрітися, аби задекларувати те, що в нас кардинально змінилося відношення, у першу чергу, до інвесторів, – зазначив Юрій Ткаченко. – Мені відомо, що проект, здійснений вами в Переяславі, спершу планувався тут. Для нас інвестиції теж важливі, адже це робочі місця й податки в місцеві бюджети. Нині ми, насамперед, хочемо чути інвестора та розуміти, де з’являються проблеми в нашій роботі для їх усунення.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський