ПОРТАЛ
2 вересня 2016, 17:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

7 незаконних виробництв підакцизних товарів ліквідували цього року на Черкащині

Як повідомили в оперативному управлінні головного управління ДФС у Черкаській області за 8 місяців цього року на території Черкаської області фіскальна служба ліквідувала 7 незаконних виробництв підакцизних товарів.

7 незаконних виробництв підакцизних товарів ліквідували цього року на Черкащині

У переважній більшості вживання зазначеної продукції загрожувало здоров’ю споживачів, оскільки вона вироблялась в антисанітарних умовах з недоброякісної сировини, зазначають у фіскальній службі області.

Заходами податкової міліції вдалося упередити потрапляння на ринки фальсифікованої та контрабандної продукції на загальну суму 13 млн. 840 тис. гривень. Зокрема, з незаконного обігу вилучено спирту майже на 4 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів на суму 1 млн. 150 тис. грн., паливно-мастильних матеріалів вартістю 6 млн. 230 тис. грн., автотранспортних засобів на 2 млн. 480 тис. грн., тощо.

У сфері виробництва та обігу підакцизних товарів розпочато 12 кримінальних проваджень та складено 15 адміністративних протоколів за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом товарів підакцизної групи.

Цьогоріч за рішеннями судових органів у правопорушників конфісковано підакцизну продукцію, що перебувала у незаконному обігу, на загальну суму 23 млн. 910 тис. грн.

Фіскали просять громадян у разі виявлення фактів незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів повідомити про такі випадки за телефоном чергової частини ГУ ДФС у Черкаській області (0472) 339-195.