ПОРТАЛ
7 листопада 2016, 11:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Косарський завод відновив роботу з новим керівником

1 листопада т.в.о. директора – заступник директора ДП «Укрспирт» Олег Дрожжін відвідав Косарське МПД і особисто представив колективу підприємства нового керівника. В.о. директора став Олексій Семенов, який замінив на цій посаді Валентину Крижню. Очільник ДП «Укрспирт» також привіз офіційний дозвіл на відновлення виробничої діяльності Косарського МПД ДП «Укрспирт» з 01.11.2016 р.

Косарський завод відновив роботу з новим керівником

Нагадаємо, що напередодні - 31жовтня - відбулася зустріч робочої групи Косарського МПД з керівництвом апарату управління ДП «Укрспирт».

Присутні звернулись до адміністрації ДП «Укрспирт» із проханням почути думку трудового колективу, який не бажає працювати під керівництвом Валентини Крижні і просить відновити роботу Косарського МПД.

У результаті переговорів було досягнуто компромісу, інформують у прес-службі ДП «Укрспирт».

Після довгого обговорення ситуації, було прийняте рішення звільнити Валентину Крижню від виконання обов’язків заступника керівника з питань безпеки Косарського МПД. Натомість, виконання обов’язків керівника Косарського МПД ДП «Укрспирт» покласти на начальника виробничого управління ДП «Укрспирт» Олексія Семенова.