ПОРТАЛ
15 листопада 2016, 14:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаській області дорожники активно протидіють зимовій негоді

З 13 листопада на території Черкаської області розпочалися інтенсивні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На автодороги області було залучено 66 одиниць дорожньої техніки і механізмів та 86 робітників дорожнього господарства, використано понад 1050 тонн протиожиледної суміші. Було очищено від снігу 65 км доріг у Монастирищенському районі Черкащини.

<b>У Черкаській області дорожники активно протидіють зимовій негоді</b>

Для відстеження ситуації на дорогах загального користування області, для прийняття оперативних рішень під час ускладнень погодних умов, організовано цілодобове чергування інженерно-технічних працівників Служби автомобільних доріг у Черкаській області та підрядних дорожніх організацій.

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, опади триватимуть й надалі, 15 листопада на автошляхах Черкащини та міста Черкаси очікується ожеледиця.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху під час керування автомобілем, зокрема, вибирати безпечний швидкісний режим, планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту.