ПОРТАЛ
15 листопада 2016, 19:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Через ремонт водоводу окремі маршрути громадського транспорту тимчасово змінять рух

У зв’язку з аварійним ремонтом технічного водоводу вулицею Симиренківською на перехресті з вул. Надпільною з 15 до 30 листопада буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів на цій ділянці дороги.

Через ремонт водоводу окремі маршрути громадського транспорту тимчасово змінять рух

Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету Черкаської міської ради, враховуючи звернення виконуючого обов’язки директора відокремленого підрозділу «Черкаська ТЕЦ» публічного акціонерного товариства «Черкаське хімволокно» Олексенка В.В.

Зазначеним документом також доручено керівнику цього теплопостачального підприємства, встановити необхідні дорожні знаки та огородження, погоджені з Управлінням патрульної поліції у м. Черкасах. А також до 1 грудня 2016 року відновити пошкоджене асфальтобетонне покриття.

Крім цього, у зв’язку із зазначеними тимчасовими обмеженнями, під час виконання аварійних робіт можлива зміна руху громадського транспорту, маршрут яких пролягає цією ділянкою дороги. А саме, ймовірних змін зазнають:

– тролейбусні маршрути №1А та №2, продовживши їх рух до ВАТ ЧЛФЗ «Аврора» по вулиці Чигиринській без заїзду на вулицю Пацаєва;

– автобусні маршрути №4, №24 та №28, спрямувавши їх від бульвару Шевченка вулицями: Добровольського, Нарбутівською, Симиренківською далі за маршрутом.