ПОРТАЛ
9 грудня 2016, 16:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Більше сотні одиниць техніки боролися з ожеледицею на черкаських дорогах

За інформацією Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці та її недопущення 8 грудня проходила у всіх районах області.

 Більше сотні одиниць техніки боролися з ожеледицею на  черкаських дорогах

Загалом, за добу було використано 1572 тонни протиожеледної суміші. Для боротьби з ожеледицею піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та повороти автошляхів.

Впродовж минулої доби у обробці асфальтового покриття були задіяні 80 комбінованих дорожніх машин (піскорозкидувачів), 5 грейдерів та 25 навантажувачів, у роботах на дорогах були задіяні 109 фахівців. Станом на ранок 9 грудня у черговому режимі роботи перебували 81 одиниця техніки та 87 працівників.

Станом на ранок 9 грудня, в результаті злагодженої роботи автодорожників області, проїзд забезпечено на усіх автомобільних дорогах державного, регіонального та місцевого значення Черкащини.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.