ПОРТАЛ
26 грудня 2016, 15:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніські лісівники реконструювали рекреаційний пункт "Дубки" (фото)

Золотоніські лісівники повністю оновили рекреаційний пункт "Дубки" у Деньгівському лісництві, розташований на золотоніській трасі (автотраса Золотоноша-Сміла Н-08).

Золотоніські лісівники реконструювали рекреаційний пункт "Дубки" (фото)

– Цей рекреаційний пункт був побудований ще у 2013 році, – розповідає директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас. – Популярність його постійно зростала, оскільки він розташований у зручному для подорожніх місці. Тому ми вирішили розширити його та провести повну реконструкцію.

Замість однієї, лісівники побудували три альтанки, встановили й забаву для наймолодших – дитячий майданчик, гойдалку. Традиційно облаштували місця для сміття та багаття – тут вогонь не становитиме небезпеки для лісу.

А щоб відпочивальники та подорожуючі все-таки не втрачали пильність, лісівники поставили агітаційні аншлаги на природоохоронну тематику, інформують у обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами директора лісгоспу, рекреаційний пункт відтепер може вмістити до 30 осіб. Всі роботи здійснювалися за власні кошти підприємства. Головне, як наголошують лісівники, щоб подорожні пам'ятали про культуру відпочинку та не псували те, що зроблено для зручності, затишку та комфорту відпочивальників.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський