ПОРТАЛ
14 червня 2011, 11:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Василь Ніколенко: "Допомагати може кожен"

<div class="dr_in_to_news"></div> <b>Василь Ніколенко:</b> "Допомагати може кожен"

Нова відремонтована палата з’явилася в Смілянській центральній районній лікарні ім. Софії Бобринської завдяки фінансовій підтримці місцевого підприємця Василя Ніколенка. Ремонт палати акушерсько-гінекологічного відділення проведено відповідно вимог та стандартів закладу зі статусом «Лікарня доброзичлива до дитини».
В палаті було проведено капітальний ремонт, відремонтовано стелю, стіни, підлогу, закуплено нові меблі, сантехніку, планується закупити ще й холодильник.




Василь Ніколенко
Ідея допомогти лікарні виникла у підприємця після розмови з завідувачем пологового відділення Русланом Яковлєвим, який розповів про проблему з облаштуванням палати. Як з’ясувалось саме в цій першій палаті, 4 роки тому перебувала на лікуванні його вагітна донька, свого часу в лікарні перебувала і дружина, тож на знак вдячності лікарям за їх працю Василь Ніколенко вирішив допомогти власними зусиллями. Згодом приєднався ще один знайомий підприємець Володимир Драч, про намір допомогти заявили також представники благодійної організації.

- Для мого бізнесу, це невелике навантаження, - говорить Василь Ніколенко та додає, що будь-який приватний підприємець може знайти хоч і невеликий ресурс, який можна спрямувати на допомогу та розвиток міста.

- Ми маємо кваліфікованих молодих керівників лікарні та пологового відділення, які є перспективою для міста, тож якщо ми допоможемо створити ще й належні умови перебування та лікування пацієнтів – це і буде обличчя та авторитет нашого міста, - зазначає підприємець.

Допомагати людям почав ще під час депутатської діяльності, коли став депутатом міської ради V скликання, працював тоді в комісії з питань захисту прав споживачів.

Після першого стартового проекту з лікарнею загорівся ідеєю і в подальшому реалізовувати подібні задуми. Нещодавно зустрівся з мером міста, аби визначити можливі напрямки співпраці та допомоги місту, адже фінансова обмеженість місцевого бюджету не дозволяє втілювати в життя всі пріоритетні завдання. Переконаний, що потрібно бути патріотом свого міста, допомагаючи йому в міру своїх можливостей незалежно від напрямку своєї діяльності.

Василь Ніколенко - колишній майор міліції, який свого часу працював у Смілі, Одесі та Мурманську, нині вже 16 років займається підприємницькою діяльністю у м. Сміла. Разом з дружиною займаються реалізацією продуктів споживання, мають 2 власні та один орендований магазин.