ПОРТАЛ
3 вересня 2014, 14:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Зібрати до школи першокласників допомогли місцеві підприємства

Зібрати до школи першокласників допомогли місцеві підприємства

Канцелярські набори, рюкзаки та розвивальні ігри отримали сільські першокласники Мошен, Домантового та Шабельників від місцевих сільгосппідприємств. Генеральним партнером традиційно стало ПрАТ «Фрау Марта».

Найбільше дітлахів зібралося до першого класу в селі Мошни – 37 осіб. І всі вони отримали канцелярські набори від місцевого сільгоспвиробника ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс».

Представники підприємств привітали школярів з початком навчального року та вручили першокласникам подарунки. Допомогу від спонсорів отримали і школи.

«Ми традиційно допомагаємо школам та першокласникам підготуватися до 1 вересня. І зараз наша підтримка стала доречною, як ніколи. Адже через скрутне становище бюджетної сфери ремонтні роботи в Домантівській школі та заміну стільниць шкільних парт в початкових класах Мошнівської школи, перенесли б на невизначений термін або переклали б на плечі батьків. Останнього ми допустити не могли», – говорить генеральний директор компанії «Фрау Марта» Ірина Павленко.

«Це дуже вчасна допомога, адже меблі у нас дуже старенькі. А хочеться, щоб діти ішли в школу і навчалися із задоволенням і комфортом», – відзначила директор Мошнівської загальноосвітньої школи Наталя Майданік

ПрАТ «Фрау Марта» та партнери традиційно опікуються сільськими школами – вітають зі святами, сприяють у створенні належних умов для навчання та проведення різноманітних заходів, дбають про здоровий спосіб життя дітей і розвиток спорту серед сільської молоді.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський