ПОРТАЛ
18 лютого 2016, 15:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Парад чемпіонів вітали Мошни (фото)

Парад чемпіонів вітали Мошни (фото)

Спортивне свято для мошнівчан влаштувало місцеве підприємство. Зірковими гостями стали чемпіон Світу з бойового самбо, голова федерації бойового самбо в Черкаській області В'ячеслав Василенко та чемпіон Світу зі змішаних єдиноборств Дональд Нджатах Нья.

Турнір зі змішаних єдиноборств «Справжні чемпіони» у Мошнах організувало ПрАТ «Фрау Марта» за підтримки КУ ЧОР «ЧОЦФЗН «Спорт для всіх».

«Реалізація соціальних проектів, які сприяють розвитку сіл, є традиційним напрямком нашої діяльності. Сільські жителі також повинні мати якісне і цікаве дозвілля. Ми впевнені, що це спортивне свято допоможе зробити крок до здорового способу життя, сприятиме залученню молоді до фізичної культури і спорту», – відзначила генеральний директор ПрАТ «Фрау Марта» Ірина Павленко.

Свою майстерність із бойових мистецтв продемонстрували вихованці клубу «Айкідо Айкікай» та клубу змішаних єдиноборств «GRIZZLY».

Учасники турніру змагалися у трьох вікових категоріях. Глядачів вразила не лише майстерність, але й бойовий дух спортсменів. Чемпіон світу з бойового самбо В’ячеслав Василенко спеціально для гостей свята провів майстер-клас із основ самооборони. А насамкінець могли сфотографуватися зі спортсменом та отримати його автограф.