ПОРТАЛ
12 квітня 2013, 18:30

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Канівський виробник допомагає у весняному прибиранні

Канівський виробник товарів для дому «Ергопак» стане партнером Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою - 2013». Під час акції 20 квітня відбудеться прибирання в більш ніж двохстах містах і селах. У заході візьмуть участь близько 100 тисяч осіб. Як повідомили порталу «Діловий регіон» в компанії, «Ергопак» надасть пакети для прибирання сміття, а також візьме на себе вирішення деяких організаційних моментів.

В Черкаській області такі заходи відбудуться у містах Золотоноша, Сміла, Чорнобай, Корсунь-Шевченківський, Тальне, Жашків, Шпола, Умань та Черкаси.

Всі затрати, пов'язані з проведенням акції (придбання інструментів, організацію, вивіз і утилізацію сміття), беруть на себе національні і локальні партнери акції. Торгова марка «Мелочи жизни», під якою випускає продукцію канівське підприємство, виступить партнером проекту вже вдруге.

- Говорять, що зона відповідальності деяких людей закінчується за порогом їх квартири, - коментує Андрій Осипов, Президент компанії «Ергопак». – Разом з громадською організацією «Зробимо Україну чистою» ми хочемо зруйнувати цей стереотип. Участь у проекті для нас особливо важлива, адже перші кроки на шляху до турботи про екологію нашою компанією зроблені вже давно: ми провели сертифікацію виробничих процесів відповідно до європейських екологічних стандартів ISO, а також налагодили виробництво пакетів для сміття з матеріалів вторинної переробки.

Довідка:

Компанія "Ергопак" є одним з лідерів українського ринку товарів для дому. У її продуктовий портфель входять торгові марки "Мелочи жизни", "Novax", "Domi", "Tontarelli", "Plafor", "Акція". Крім того, ТОВ "Ергопак" виробляє продукцію для власних торгівельних марок більшості українських торгівельних мереж. Всі виробничі процеси компанії пройшли сертифікацію ISO.

Виробничі потужності компанії розташовані у м. Каневі.