ПОРТАЛ
6 червня 2014, 15:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські виробники представили свою продукцію на «Агро-2014»

Черкаська делегація взяла участь у XXVІ Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «Агро-2014».

З метою презентації та популяризації продукції Черкаської області було сформовано експозиції кращих сільськогосподарських підприємств та провідних переробних підприємств, які є лідерами галузі не лише в області, а й на рівні держави. Так, у формуванні експозиції взяли участь 24 підприємства області. З них: ТОВ «Черкаська продовольча компанія» представило м'ясну продукцію; ПАТ «Юрія» – молочну; ТОВ «Еконія» – безалкогольну; ТОВ «Черкасихліб ЛТД» – хлібопекарську; ТОВ «Златогор» – лікеро-горілчану; ТОВ «Шпола Агро Індустрі» – зразки насіння соняшника та кукурудзи; ПОСП «Уманський тепличний комбінат» – овочі із закритого ґрунту; СПП «Р.В.Д. - Агро» Черкаського району – велику рогату худобу; СТОВ ППЗ «Коробівський» Золотоніського району – птицю; ТОВ «Кролікофф»Маньківського району – кролів та ін., - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Під час роботи виставки пройшли науково-практичні заходи (конференції, круглі столи, симпозіуми, брифінги тощо), презентації та дегустації різноманітної продукції, показ птиці та великої рогатої худоби, демонстрація можливостей сільськогосподарської техніки в роботі.

Експозицію нашої області відвідав Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка. Він ознайомився з напрацюваннями аграріїв області, результатами роботи тваринницької галузі, оцінив якість продукції, що виробляється черкаськими підприємствами. Подякувавши учасникам виставки, Міністр відмітив, що своєю працею вони розвивають і примножують трудові здобутки в агропромисловому комплексі області, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить потенціал економічного зростання краю.


Новини ринків і компаній